Opticien Zwaagdijk

Uw veelzijdige opticien in Zwaagdijk

In Zwaagdijk is Michael Nobbe Optiek u graag van dienst wanneer u op zoek bent naar een goede opticien. Wij hebben jarenlange ervaring. In onze optiek vindt u ook moderne meetapparatuur. Met deze speciale oogmetingappatuur kunnen we testen uitvoeren, zoals een controle op staar. Daarnaast heeft onze optiek in Zwaagdijk een ruim assortiment brillen en lenzen voor zowel jong als oud. Bovendien kunt u op dinsdag ook een afspraak maken met onze gehoordeskundige.

Uitgebreide keuze voor jong en oud

Voor iedereen in Zwaagdijk willen we betaalbare brillen en lenzen bieden bij onze opticien.

We bieden verschillende opties aan van zowel huismerken als bekende merken, zoals Hugo Boss en Esprit. U kunt bij onze opticien onder meer terecht voor:

  • Kinderbril
  • Glazen
  • Zonnebril
  • Bril op sterkte
  • Zachte en harde lenzen

opticien Zwaagdijk

Profiteer van onze service

Een goed service vinden wij bij onze optiek zeer belangrijk. Daarom kunt u bij onze opticien in Zwaagdijk terecht voor meer dan een vakkundige oogmeting en een uitgebreid assortiment. Wij voorzien u graag van deskundig advies en helpen u zo bij uw keuze. Zowel voor brillen als voor contactlenzen bent u bij ons aan het juiste adres.

We nemen voor elke klant de tijd en bieden eerlijke prijzen. Waar u bij ons op kunt rekenen:

  • Tweede glas gratis bij een kinderbril
  • Snelle service, want wij slijpen zelf
  • Een sfeervolle winkel in Zwaagdijk
  • Altijd professioneel en vrijblijvend advies
  • Declaratie bij uw zorgverzekering

Opticien Zwaagdijk

Vakkundige oogmeting

Wij kunnen uw ogen snel en vakkundig voor u opmeten in Zwaagdijk. Wij hebben namelijk een volledige oogmeetunit. Ook is er een volautomatische oogdrukmeter aanwezig. Met deze apparatuur kunnen wij snel bekijken hoe het gesteld is met uw ogen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die wij voor u hebben. We nemen graag de tijd voor u bij onze optiek. Dus we vinden het fijn wanneer u telefonisch een afspraak maakt met onze opticien.

Meer weten? Kom gerust langs

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles wat met uw ogen en zicht te maken heeft. U kunt bij ons terecht van dinsdag tot en met vrijdag van half tien tot half zes, op zaterdag van half tien tot vier uur en er is altijd een afspraak buiten onze openingstijden mogelijk in Zwaagdijk. Maak hiervoor telefonisch een afspraak en bel 0229 – 714022. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar info@michaelnobbeoptiek.nl. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie. Wij zien u graag in onze optiek in Zwaagdijk!