Optiek

Michael Nobbe Optiek helpt u verder

Bent u op zoek een professionele en betrouwbare partner als het gaat om optiek? Bijvoorbeeld omdat u klachten heeft of op zoek bent naar een nieuwe bril of lenzen. Dan bent u aan het juiste adres bij Michael Nobbe Optiek. Uiteraard kunnen wij voor u oogmetingen verrichten. Wij hebben namelijk de modernste meetapparatuur. Mocht u inderdaad een bril nodig hebben, dan hebben wij een ruime keuze aan modellen en merken. Wij zoeken graag samen met u naar het model dat het beste bij u past.

Het belang van goede optiek

Veel mensen lopen onnodig lang rond met klachten, die gerelateerd zijn aan zicht dat minder wordt. Vaak sluipen de klachten erin en heeft u zelf in eerste instantie niet door waar ze vandaan komen. Als u merkt dat u wel eens last heeft van bijvoorbeeld de volgende zaken, dan raden wij u een oogmeting aan:

  • Hoofdpijn
  • Wazig zien
  • Droge ogen
  • Vermoeidheid
  • Zwevende vlekken

Maak gerust een afspraak met onze optiek om uw ogen te laten opmeten. Soms is een bril op sterkte al voldoende om klachten te verminderen.

optiek

Bij ons kunt u terecht voor de beste optiek

Natuurlijk kunnen wij uw ogen voor u opmeten en dit doen wij dan ook graag voor u. Dat is echter niet het enige wat wij kunnen. We hebben ook een oogdrukmeter, waarmee wij de druk in de oogbol kunnen meten. Mochten we iets ontdekken waarmee wij u niet verder kunnen helpen, dan kunnen wij u doorverwijzen naar Oogcentrum Heerhugowaard of het WFG-Hoorn. Als we u wel een bril aan kunnen meten, slijpen wij de glazen zelf in onze werkplaats. Op afspraak is het zelfs mogelijk voor kinderen om hun eigen bril te maken en zo meer te leren over optiek en wat daarbij komt kijken.

Heeft u vragen? Neem dan contact op

Michael Nobbe Optiek staat in de regio bekend als een professionele opticien waar aandacht is voor iedere klant. We willen betaalbaar zijn voor iedereen. Wilt u een oogmeting of wilt u een montuur komen passen? Dan bent u van harte welkom. Wanneer u een afspraak maakt, dan zorgen we dat we voldoende tijd vrijmaken. U kunt bellen naar: 0229 – 714022 of een e-mail sturen naar info@michaelnobbeoptiek.nl. Uiteraard kunt u ook contact opnemen wanneer u vragen heeft over onze optiek.