Opticien

Michael Nobbe Optiek, het beste voor uw ogen

Als u een goede opticien zoekt, dan bent u aan het juiste adres bij Michael Nobbe Optiek. Wij hebben een uitgebreid brillenassortiment. Er zijn modellen en merken genoeg om dé bril voor u te vinden. Ook als u liever lenzen draagt of gewoon een goede zonnebril zoekt, kunt u bij ons terecht. Wij staan niet alleen garant voor klantvriendelijkheid, maar ook voor eerlijk advies en betaalbaarheid. Als opticien nemen wij graag de tijd voor u om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en adviseren.

Wat kunnen wij voor u doen?

Uiteraard kunnen wij uw ogen voor u opmeten, daar zijn we immers opticien voor. Om dit zo goed mogelijk voor u te kunnen doen, maken wij gebruik van de beste apparatuur. Behalve het opmeten van sterkte kunnen wij ook de druk in de oogbol meten. Hierdoor kunnen we vaststellen of er misschien meer mis is aan de ogen dan verlies in sterkte. Mochten wij hierbij iets vinden, dan kunnen wij u doorverwijzen naar Oogcentrum Heerhugowaard of het WFG-Hoorn. Bij onze optiek kunt u terecht voor het volgende:

  • Kwalitatieve metingen
  • Modieuze brillen
  • Alle soorten lenzen
  • Zonnebrillen, eventueel op sterkte
  • Afspraken buiten de openingstijden om

Omdat wij met alle zorgverzekeraars werken en de kosten van de brillen als opticien rechtstreeks declareren, heeft u hier geen omkijken meer naar.

opticien

De extra service van uw opticien

Behalve onze klantvriendelijke service en oog voor detail zijn er nog andere zaken die ons onderscheiden van andere opticiens. Zo slijpt onze opticien zelf de glazen. Hierdoor kunnen wij de brillen volledig in eigen beheer maken, waardoor wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Ook bieden wij kinderen de mogelijkheid om, op afspraak, zelf betrokken te zijn bij het maken van hun bril. We bieden als opticien echter niet alleen service die te maken heeft met uw ogen. Eens in de week kunt u bij ons terecht om uw oren na te laten kijken door een expert van het hoortechnisch centrum.

Een afspraak of meer informatie?

Heeft u vragen voor onze opticien? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0229 – 714022 of stuur een e-mail naar info@michaelnobbeoptiek.nl. Ook kunt u via deze weg een afspraak met ons maken, zodat wij alle tijd voor u hebben en u zo goed mogelijk kunnen helpen met het vinden van de juiste bril of lenzen. Zoekt u een goede opticien bij u in de buurt? Zoek dan niet verder en kom naar Michael Nobbe Optiek.