Het Huis Ruttenberg Opticiens

Ervaren opticien

Michael heeft bij verschillende bedrijven mogen werken en heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Zo heeft hij 14 jaar gewerkt bij Ruttenberg optiek in Hoorn, dat later Het Huis Opticiens werd. De optiekwinkel werd al 5 generaties gerund door de familie Ruttenberg, eerst onder de familienaam later onder “Het Huis Opticiens” Bij deze optiek heeft Michael vele functies gehad, o.a. opticien, filiaalmanager, lensaanpasser en planner voor 11 winkels. Toen Het Huis opticiens weer werd overgenomen vond Michael het de juiste tijd om zijn eigen opticien te openen.

Michael Nobbe Optiek

Samen met zijn vriendin Ellen is Michael in 2012 een eigen optiek begonnen in Zwaagdijk, Michael Nobbe Optiek. Mede door de ervaring opgedaan bij Huis Ruttenberg Opticiens heeft hij deze stap durven nemen. Er is een breed aanbod aan contactlenzen en brillen, de brillen worden in eigen beheer gemaakt. Met behulp van een professionele oogmeetunit kunnen uw ogen vakkundig worden gemeten. Omdat Ellen uit de mode komt heeft ze een goede kijk op welke bril bij u past en u precies het juiste model en kleur aanraden.

Michael Nobbe Optiek staat voor betaalbaarheid voor iedereen, eerlijk en deskundig advies en we nemen de tijd voor elke klant. Doordat we samenwerken met alle zorgverzekeraars hoeft u ook niet zelf te declareren, dat regelen wij voor u. U kunt bij ons onder meer terecht voor kinderbrillen, contactlenzen, zonnebrillen, correctiebrillen en brillenglazen.

Een deel van ons aanbod kunt u ook ( contactlenzen, lenzenvloeistof, schoonmaak setjes en leesbrillen) online bestellen in onze webshop.

Michael-Nobbe8

Informatie en contact

U bent bij Michael Nobbe Optiek aan het goede adres voor alles wat met zicht en uw ogen te maken heeft. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 17:30 en op zaterdag van 9:30 tot 16:00. Wilt u graag meer informatie aanvragen of een afspraak maken? Bel op 0229 – 714022 of mail ons dan via info@michaelnobbeoptiek.nl. We heten u graag welkom in onze optiek in Zwaagdijk.